Dark Souls III v recenzích boduje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls III v recenzích boduje

Dark Souls III v recenzích boduje

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 4. 2016 10:07 38
Reklama

Pokud jste sledovali vývoj Dark Souls III pečlivě, tahle informace vás příliš nepřekvapí, i tak je ale příjemné sledovat, že hry také občas dopadnou podle představ a přání hráčů. Jinými slovy – první recenze zmiňované hry nešetří superlativy a potvrzují, že From Software zkrátka umí.

Z velkých herních magazínů udělil Dark Souls III nejvyšší známku americký IGN, který podtrhuje, že pokud jde o poslední díl série, pak je to loučení v obrovském stylu. Odborníci z RPG Site se svoji známkou 9/10 přikyvují, byť poukazují na to, že se Dark Souls III prezentuje spíše jako výběr „nejlepších hitů série“, nežli plnohodnotné pokračování, což ale mohl být i vzhledem k plánovanému ukončení linie záměr.

Weby jako Polygon, Destructiod nebo Gamespot pak nezávisle na sobě poukazují na výjimečné technické zpracování, jen redaktoři prvního zmiňovaného portálu uvádí, že pokud hrajete DS pro potěchu z prozkoumávání lokací, budete kvůli designu úrovní mírně zklamaní. Boj je nicméně kořením i třetího dílu a zdá se tedy, že je všechno v pořádku.

Sami jsme tedy zvědavi, jak se bude líbit Dark Souls III v naší redakci, recenze je každopádně v přípravě a postará se o ni veterán „fromovek“ Pavel Makal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama