“Konec Uncharted 4 bude kontroverzní”
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka “Konec Uncharted 4 bude kontroverzní”

“Konec Uncharted 4 bude kontroverzní”

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 4. 2016 16:39 14
Reklama

Neil Druckmann v rozhovoru pro IGN prohlásil, že konec Uncharted 4: A Thief's End se podle něj stane předmětem sporů. Raději ale údajně uvidí, že jej lidé nenávidí, než aby k němu byli neteční. Už delší dobu víme, že finále hry bude spojené s nějakou kontroverzí.

Neil Druckmann znovu připustil, že vyvrcholení série bude kontroverzní. Vychází z ohlasů, které má studio k dispozici od testovacích hráčů. “Myslím, že lidé o tom konci budou hodně debatovat,” prozradil serveru IGN s tím, že mu to ale vůbec nevadí. “Jsem vzrušený. Lhostejnost by byla ta nejhorší věc. Raději uvidím lidi, kteří jej nenávidí, než by k němu byli neteční. Uvidíme, jak budou reagovat,” těší se Druckmann.

Pozor, následující odstavec může obsahovat náznaky spoilerů.

Když byl přímo dotázán, zda Nathan Drake v závěru hry zemře, odpověděl Druckmann pochopitelně vyhýbavě. “Vážně chcete, abych vám to řekl? Ve skutečnosti nechcete, abych vám to prozradil,” nechal se slyšet.

Vývojáři z Remedy, kteří zítra vydávají svou vlastní akci Quantum Break, na Twitteru vysekli ústy svého mluvčího poklonu kolegům z Naughty Dog. Nové záběry z Uncharted vypadají podle nich ohromně. Sam Lake posléze rovněž na Twitteru zveřejnil fotku se svým posledním počinem, který včetně podpisu a věnování posílá Neilu Druckmannovi. Plní tak svou část dohody a těší se prý na Uncharted. Ve věnování poděkovali Neilovi za inspiraci a posunutí laťky zase o kus výš. Druckmann vzápětí Samu Lakeovi poděkoval a zanedlouho bude putovat druhá hra opačným směrem.

Uncharted 4: A Thief's End vychází 10. května a dnes se dostala na internet spousta nových materiálů včetně videí, která představují novou zajímavou lokaci a jízdu v otevřenějším terénu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama