Uniklé záběry ukazují krásu Uncharted
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniklé záběry ukazují krásu Uncharted

Uniklé záběry ukazují krásu Uncharted

David Plecháček

David Plecháček

4. 4. 2016 12:45 11
Reklama

Zatímco poslední dobrodružství Nathana Drakea nadobro vypukne až za měsíc, Sony vybraným zahraničním médiím už teď poskytla hratelnou ukázku. Ta pochopitelně probíhá za zavřenými dveřmi, je podmíněná informačním embargem, a my - normální smrtelníci - tak nemáme k žádným informacím přístup. Alespoň prozatím, embargo vyprší zítra, a pak se uvidí. Naštěstí jsou i taková média, která počkat odmítají.

AKTUALIZACE

Nejsou to jen statické záběry ze hry, které na web zamířily ještě před koncem zítřejšího embarga, je to i jedno celé desetiminutové video. Celou stopáž pořídil YouTube kanál Digital Spy (a opět ji co nejrychleji stáhl), ale jak už tomu tak bývá, video se podařilo uchovat.

Níže se můžete podívat na záběry z desáté kapitoly The Twelve Towers, na níž Nathan, Sully a Sam prozkoumávají přilehlou savanu. 

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Sony si pravděpodobně rozmyslí, co dá příště italskému webu Spaziogames do rukou, neboť právě ten stojí za únikem několika screenshotů. Byť byl článek urychleně smazán, obrázky už nezadržitelně kolují internetem, a tak se i my můžeme podívat, jak si čtvrté Uncharted vede.

A uznejte, vede si na výbornou. V Naughty Dog se opět vyznamenali a evidentně se můžeme těšit na pořádnou pastvu pro oči. I my se na hru pochopitelně těšíme a netrpělivě vyhlížíme 10. května, kdy hra vyjde. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama