Další DLC pro Fallout 4 vyjde příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další DLC pro Fallout 4 vyjde příští týden

Další DLC pro Fallout 4 vyjde příští týden

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 4. 2016 14:33 6
Reklama

Bethesda oznámila datum vydání druhého placeného rozšíření pro Fallout 4. DLC nazvané Wasteland Workshop vtrhne mezi hráče už 12. dubna. Společně s touto informací se Bethesda rovněž pochlubila novým trailerem.

Pokud jste si nepořídili season pass, expanze vás zrovna nezruinuje. Wasteland Workshop stojí pouhých 5 dolarů, tedy v přepočtu asi 120 korun, čemuž bude velmi pravděpodobně odpovídat i skromnější nabídka obsahu. Rozšíření se zaměřuje primárně na stavbu vlastní základny, kterou obohacuje třeba o klece, do kterých můžete chytat všemožné potvory a pak je zneužívat ke krvavé postapokalyptické zábavě - utkáte se s nimi sami, anebo je poštvete proti sobě navzájem? Případně si ještě můžete všemožné divoké tvory zkusit ochočit…

Pokud si chcete se stavbou přístřeší vyhrát, ozdobit byt nápisy, světelnými poutači nebo jej doplnit o lovecký salónek, zdá se z upoutávky, že si přijdete na své. Všechno nasvědčuje tomu, že expanze je určená především fanouškům, kteří netouží ani tak po novém příběhu, ale dávají přednost sandboxu a zamilovali se do správy vlastního obydlí. Takový další datadisk pro SimVault.

První trojici DLC uzavře Far Harbor za 25 dolarů, tedy v přepočtu asi 600 korun. Vyjde v květnu a podle Bethesdy má jít o největší rozšíření, jaké kdy její vývojáři vytvořili. Hráč se v něm vydá na tajemný ostrov, kde vyšší úroveň radiace stvořila ještě nebezpečnější svět, láká Bethesda. Čeká nás spousta questů, nebezpečných potvor, obydlí, nových zbraní, vybavení i dungeonů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama