Filmy od Naughty Dog jen tak nevzniknou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmy od Naughty Dog jen tak nevzniknou

Filmy od Naughty Dog jen tak nevzniknou

David Plecháček

David Plecháček

5. 4. 2016 10:13 2
Reklama

Zaměstnanci Naughty Dog ještě nedávno kuli plány, jak rozšířit své portfolio z herního byznysu na ten filmový. Dopomoci jim k tomu měly hry The Last of Us a celá série Uncharted, a byť první jmenovaná měla dokonce napsaný scénář a vybrané herce, ti se v čele s Maisie Williamsovou (Arya Stark ze Hry o trůny) jen tak další role nedočkají.

Studio je totiž plně zaměstnáno vydáním posledního dílu Uncharted s podtitulem A Thief’s End a na filmy tak nějak nezbývá čas. „Víte jak to je, v tuto chvíli si připadáme, jako bychom vstoupili do vývojářského pekla,“ řekl Druckmann. „Za rok a půl jsme se v podstatě nikam nehli.“ Trochu v jiné pozici studio zanechalo film Uncharted, neboť to už má naplánované datum vydání (pro Spojené státy 30. června 2017), ale pro změnu jsme o něm neslyšeli takřka nic, stejně tak jako o hercích v hlavních rolích.

„Jednou za čas Sony přijde a přednese nám: ‚Tady máte scénář, tohle si o tom myslíme.‘ No a my jim na oplátku řekneme, co si myslíme že by fungovalo, a co naopak ne,“ popisoval Druckmann spolupráci se Sony. „Někde v takové fázi se právě teď nacházíme,“ dodal. Sony si údajně najalo nového scénáristu, jeho práci v Naughty Dog ale ještě neviděli.

Podle Druckmanna je nejdůležitější podchytit vztah mezi Nathanem, Sullym a Elenou. „Pokud se (vztah) nepovede dobře zpracovat, myslím, že by pak film nefungoval. Pokud neuděláte správně to jádro, to okolo je bez šance,“ řekl závěrem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama