The Last of Us 2 přijde na řadu po DLC k U4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Last of Us 2 přijde na řadu po DLC k U4

The Last of Us 2 přijde na řadu po DLC k U4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

5. 4. 2016 10:47 3
Reklama

Kdy se vývojáři ze studia Naughty Dog pustí do pokračování The Last of Us? Jakmile dokončí rozšíření pro Uncharted 4. V rozhovoru pro GamesRadar to prohlásil Neil Druckmann.

Tým se nijak netají tím, že by rád na svůj hit z roku 2013 navázal. Druckmann prohlásil, že než se s kolegou Brucem Straleyem (spoluautor The Last of Us) pustili do Uncharted 4, pracovali na různých prototypech a nápadech, které by se mohly stát součástí vesmíru The Last of Us. A aniž by údajně chtěl zmiňovat konkrétní žánry, uvažovali i o konceptech mimo rámec The Last of Us.

Podle Druckmanna byly ale všechny tyto úvahy pozastaveny, když se naplno rozjely práce na Uncharted 4. Na otázku, kdy se tedy duo vrátí k původním plánům, Druckmann odpověděl, že až se definitivně uzavře kapitola jménem Uncharted 4. “Teď se budeme soustředit na singlové DLC pro Uncharted 4 a poté, až budeme mít dostatek zdrojů, vzkřísíme všechny ty prototypy,” dodal s tím, že se posléze rozhodnou, co funguje nejlépe.

Pochopitelně se však mluví nejen o pokračování The Last of Us, ale také o tom, co se stane se sérii Nathana Drakea po vydání čtvrtého dílu. Studio Naughty Dog několikrát zdůraznilo, že je tohle jeho poslední Uncharted, to ovšem neznamená, že se ságy nemůže pochopit jiný tým. Už dříve autoři řekli, že toto rozhodnutí je zcela v rukou Sony. Druckmann ve stejném rozhovoru pro GamesRadar prohlásil, že nemá nic proti tomu, aby se otěží chopil někdo další, pokud výsledek bude stát za to.

“Pokud udělají skvělou hru, budu nadšený. Rád bych si zahrál Uncharted, na kterém jsem nepracoval. Byla by to sranda,” nechal se slyšet. Bez požehnání Naughty Dog by se ale noví vývojáři zřejmě zcela neobešli. Podle Druckmanna by se chtělo chtělo studio pochopitelně ujistit, že noví rodiče uchopili značku za správný konec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama