MGS2 mohl mít cel shade grafiku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MGS2 mohl mít cel shade grafiku

MGS2 mohl mít cel shade grafiku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 4. 2016 11:52 12
Reklama

YouTube kanál DidYouKnowGaming?, jenž přibližně před dvěma týdny přinesl zajímavé informace na konto zrušené hry se Supermanem, publikoval nové video, které věnoval hře Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

V novém pořadu, který trvá necelých devět minut, se pustil do historického rozboru hitu od Konami z roku 2001, který v mnoha ohledech předběhl svou dobu. Což by ostatně šlo prohlásit o mnoha dalších dílech z této ságy. Z videa kromě jiného vyplynulo, že autoři uvažovali o tom, že by debut série Metal Gear na PS2 nabídl celshadovou grafiku. Do finálního produktu se ale pochopitelně tahle vize neprobojovala.

Video kromě toho nabízí i další zajímavé postřehy a záběry. Věděli jste například, že Sons of Liberty byl první díl v sérii, který využil technologii motion capture? Vývojářům s touto novinkou pomáhal vojenský poradce. Kromě toho se můžete dozvědět, jak hru ovlivnily filmy jako Terminátor nebo King Kong. A rozbor se pochopitelně věnuje i původnímu zamýšlenému konci s útokem na New York City, který byl pozměněn v důsledku událostí z 11. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama