Uncharted 2 mohlo být o Thorově kladivu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 2 mohlo být o Thorově kladivu

Uncharted 2 mohlo být o Thorově kladivu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 4. 2016 09:40
Reklama

Nathan Drake v roce 2009 ve hře Uncharted 2: Among Thieves pátral po bájeném místě Šangri-La. Nechybělo ale mnoho a mohl se zajímat o úplně jiný mýtus. Vývojáři uvažovali, že by Nathan hledal Thorovo kladivo.

Neil Druckmann to prozradil v rozhovoru pro GamesRadar. Z nápadu na honbu za Mjolnirem nakonec sešlo, jak samozřejmě všichni víme, ale o tématice severské mytologie autoři vážně uvažovali. I když se do problematiky stačili Naughty Dog ponořit, přednost dostala jedna z mnoha dalších vizí. Vzhledem k tomu, jak kvalitní hra se z druhého dílu vyklubala, toho ale zřejmě litovat nemusíme.

Kromě toho se nechali vývojáři slyšet, že v Uncharted 4 bude chybět takzvaný Donut Drake, neboli obézní verze hlavního hrdiny. Podle Druckmanna se vývojáři takto rozhodli, protože se nechtěli tímto způsobem bavit na něčí účet. Autoři z toho podle jeho slov vyrostli. O tlustém Drakeovi ale skutečně uvažovali, měli jej vymodelovaného a ve hře. Pak to ale celý tým prodiskutoval, probral z různých úhlů a nakonec se studio rozhodlo, že něco takového ve své hře prostě nechtějí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama