Fallout 4 na PC už může být o něco těžší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 na PC už může být o něco těžší

Fallout 4 na PC už může být o něco těžší

David Plecháček

David Plecháček

7. 4. 2016 10:07 11
Reklama

Je až neuvěřitelné sledovat nejrůznější trendy, jak se postupně vkrádají do dalších a dalších her z poslední doby. Někteří vývojáři bohužel trochu zaspali poptávku po skutečných výzvách, a tak jí musejí do her přidávat až s odstupem. Abychom doložili analogii nastupujícího trendu, po oznámení Survival módu ve Falloutu se hra ztíží i ve Far Cry Primal nebo v rámci Metal Gear Online.

 Ale zpátky k Falloutu. Hráči na PC jej už mohou testovat v rámci Steam beta updatu, který přináší několik úprav. Dočkají se obtížnějších soubojů, složitějšího přežití v pustině díky potřebám jídla, pití a spánku, ale stále se například nedočkají zákazu ukládat hru přes quicksave, jak bylo oznámeno dříve. Hra se díky updatu dočkala ještě několika menších úprav, z nichž například můžete nést méně než dříve a spát v kratší dobu.

Jak dlouho bude update v betě vývojáři nesdělili, ale jakmile se vyladí veškeré mouchy, dočkáme se oficiálního vydání jak na PC, tak na obou konzolích. Je trochu s podivem, že studia nepřemýšlí tak, že nebezpečná pustina či nehostinný pravěk přímo vybízí k tužšímu a taktičtějšímu postupu a neimplementují podobné režimy do her už od začátku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama