Everybody's Gone to the Raputre vyjde brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Everybody's Gone to the Raputre vyjde brzy

Everybody's Gone to the Raputre vyjde brzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 4. 2016 10:22
Reklama

Everybody’s Gone to the Rapture je hlubokým zážitkem a majitelům PS4 tuto hru mohli další hráči dlouhou dobu jen tiše závidět. Ne však na dlouho – po předchozím oznámení se také dozvídáme, kdy hra dorazí na PC.

Předobjednávky lze na Steamu provádět již nyní, datum vydání pak připadá na 14. dubna a natěšení hráči tak již nebudou muset příliš dlouho čekat a budou se moci vrhnout do světa hry již ve druhé polovině příštího týdne.

PC verze přitom bude mít samozřejmě své specifika a kreativní ředitel studia The Chinese Room, Dan Pinchbeck, na to konto uvedl, že hráči si budou moci zážitek užít v 60 snímcích za vteřinu a pochopitelně také ve vyšších rozlišeních. Vzhledem k původu hry samozřejmě ani v PC verzi nebude chybět podpora gamepadů a vývojáři navíc do hry přidají vizuální pomůcky pro ty hráče, kteří mají problémy se sluchem.

Jedinou nevýhodou tak zatím zůstává fakt, že hra nebude podporovat virtuální realitu. Tedy alespoň prozatím. Je sice jasné, že vzhledem k ceně těchto zařízení o nich příliš mnoho hráčů uvažovat nebude, ovšem zážitek, jaký Everybody’s Gone to the Rapture zpracovává, by z takového spojení jistě jen těžil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama