Úvod U4 může předčít The Last of Us
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úvod U4 může předčít The Last of Us

Úvod U4 může předčít The Last of Us

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 4. 2016 07:37 13
Reklama

Hry od Naughty Dog prosluly silnými úvodními scénami, které hráčům utkvějí na dlouho v paměti. A to nejen ty ze série Uncharted. Arne Meyer, který ve studiu odpovídá za komunikaci, se nyní nechal slyšet, že čtvrtý díl v tomto směru nabídne dosud nejsilnější zážitek, který má předčit i emotivní rozjezd The Last of Us.

Podle Meyera nás první okamžiky v Uncharted 4 vážně dostanou. Prohlásil to v rozhovoru pro PlayStation Espana. “Podle mě je tohle náš nejsilnější začátek, nejsilnější úvodní sekvence od The Last of Us, která byla pochopitelně velmi emotivní,” řekl Meyer. “Myslím si, že je to jedna z nejlepších úvodních sekvencí vůbec,” doplnil.

Není se čemu divit, že autoři chtějí zvednout laťku zase o kus výš. Uncharted inspiruje svou choreografií akčních scén a animací nejen další vývojáře, ale dokonce i filmaře. Loni v červenci jsme psali, že talentovaný hollywoodský režisér a scénárista J.J. Abrams považuje úvodní sekvenci z Uncharted 2 za tu vůbec nejlepší, kterou kdy viděl ve videohře, filmu nebo seriálu.

Režisér filmu Mission: Impossible - Rogue Nation Christopher McQuarrie se tentýž měsíc na internetu pro změnu pochlubil, že scéna s letadlem ze hry Uncharted 3: Drake's Deception inspirovala obdobnou sekvenci v pokračování akční filmové série.

Kromě toho jsme se dozvěděli něco málo i ohledně DLC k Uncharted 4. Víme s jistotou, že Naughty Dog plánují nějaké příběhové rozšíření, není ale stále jisté, zda bude jen jedno a jak přesně zapadne do celého příběhu. A podle všeho si tím nejsou zatím úplně jistí ani samotní vývojáři.

Šéf projektu Neil Druckmann v rozhovoru pro list Toronto Sun ale prohlásil, že půjde o něco ve stejném duchu, jako bylo rozšíření Left Behind pro The Last of Us. Podle Druckmanna se autoři probírají různými nápady, ale konec Uncharted 4 je tak jednoznačný, že s ním už si moc hrát nechtějí. Což společně se zmínkami o Left Behind naznačuje spíš prequel nebo nějaké doplnění dřívějších událostí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama