Vývojář 20 minut hraje Ratchet & Clank
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojář 20 minut hraje Ratchet & Clank

Vývojář 20 minut hraje Ratchet & Clank

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

10. 4. 2016 10:55 6
Reklama

Remake skvělé akční hopsačky Ratchet & Clank vyjde na PS4 už 20. dubna a vývojáři z Insomniac Games si sedli s lidmi z PlayStationu a společně natočili téměř dvacet minut nových záběrů ze hry, které zachycují dvojici hrdinů při infiltraci města na tmavé planetě Rilgar.

Z komentovaného hraní se dozvídáme spoustu zajímavostí. Například nápad na vytvoření plnohodnotného remaku přišel až po započetí prací na filmovém zpracování. Společně s pracemi na filmu tak měli možnost vrátit se k první hře a nejen ji celou postavit znovu, ale také obohatit o nové zbraně, planety, šedesát minut nových filmečků a i záběry z filmu.

Video také představuje systém sběratelských karet, jenž zaujme hráče, kteří si libují ve vyhledávání schovaných collectiblů. Sbírky karet z různých planet pak například zvyšují zisk šroubků a raritaria, za které si hráči mohou vylepšovat zbraně a efektivitu vybavení.

Insomniac Games hru navrhli tak, aby fungovala jako doprovod k filmu. Oba tituly budou vyprávět ten samý příběh, tedy setkání a první dobrodružství Ratcheta a Clanka, ale každý se bude soustředit na jiné části. Hra bude akčnější, zatímco film bude příběhovější a připraví půdu pro další tituly ze série.

Ratchet & Clank v Evropě vychází 20. dubna, film má v zámoří premiéru 29. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama