Ratchet & Clank není žádná jednohubka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ratchet & Clank není žádná jednohubka

Ratchet & Clank není žádná jednohubka

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 4. 2016 16:19 3
Reklama

Nový Ratchet & Clank od vývojářů ze studia Insomniac Games, kteří mají na svědomí i série Spyro nebo Resistance, zabere hráčům přibližně 11 hodin. Autoři to prozradili na Twitteru v reakci na dotaz jednoho z fanoušků.

Rozhodně tak ale podle vývojářů nepokoříte hru se vším všudy a půjde zřejmě o nějaký základní průchod. Původní Ratchet & Clank pro PS2 ostatně také nabídl velmi solidní porci zábavy. Jen hlavní kampaň podle stránky HowLongToBeat.com “připravila” hráče v průměru o dobrých 12 hodin. Včetně nepovinných pasáží už to bylo 16 hodin a pokud jste chtěli hru vyzobat od A do Z, mohla vás tato akční plošinovka okrást o více než 22 hodin.

Dalšího fanouška pak zajímalo, zda může tento remake nakopnout nějakou novou sérii s populární dvojicí hrdinů. Autoři odpověděli vyhýbavě: “Nikdy nevíte. Ale teď se soustřeďme na tuhle hru.” Na internetu už se objevil také seznam trofejí, který pochopitelně obsahuje platinu, dvě zlaté, hezkých pár stříbrných s spoustu bronzových ocenění. Celkem hra ukrývá 47 trofejí.

A na světě jsou po víkendu rovněž první recenze. Ty zatím vesměs novinku velice chválí. Navzdory tomu, že jde o takový nenápadný kousek, klube se z něj malý velký hit s fantastickou grafikou. Nejčastěji padají hodnocení od osmičky nahoru, případně jejich ekvivalenty v procentech nebo na pětibodové stupnici. Recenzenti si pochvalují vylepšené ovládaní, souboje i skvělé zbraně.

Za velkou louží vychází Ratchet & Clank už zítra, ale my si na něj musíme počkat až do 20. dubna a ve Velké Británii dokonce až do dvaadvacátého. Hra byla oznámena na E3 v roce 2014 a sdílí technologie s animovaným filmem, který přijde do českých kin 23. června, nicméně v USA má premiéru už koncem dubna. U nás dostal snímek lehce matoucí podtitul Strážci galaxie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama