Na Kickstarter zamíří deskovka Dark Souls
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Kickstarter zamíří deskovka Dark Souls

Na Kickstarter zamíří deskovka Dark Souls

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 4. 2016 13:22 8
Reklama

O přízeň fanoušků se bude ucházet desková hra na motivy série Dark Souls. Kampaň na Kickstarteru se spustí ještě tento měsíc a nepochybujeme o tom, že půjde o úspěšný projekt. Ať už jeho autoři z firmy Steamforged Games představí cokoli.

Společnost Steamforged Games oznámila, že bude na deskovce s Bandai Namco spolupracovat, teprve před pár dny. Už nyní ale příznivci Mijazakiho her čile spekulují, zda se svou krutostí vyrovná novinka originálu. Autoři o sobě tvrdí, že jsou velkými fanoušky Dark Souls, a tak jsou nadšení, že se jim dostalo té cti pracovat s touto značkou. Hra má obsáhnout vše podstatné, co tuto legendu proslavilo.

Série notoricky známá svou vysokou obtížností se právě v těchto dnech dočkala třetího dílu a desková hra může představovat další vítanou expanzi této IP. Steamforged Games už mají s Kickstarterem zkušenost. S jeho pomocí zafinancovali středověkou fotbalovou hru Guild Ball, na níž vybrali přibližně 132 tisíc dolarů. Nevíme, co by se muselo stát, aby deskovka podle Dark Souls nezabodovala.

Nejde o první podobný počin inspirovaný královstvím FromSoftware. Autor Star Wars: The Card Game a XCOM: The Board Game Eric Lang se pustil do karetní hry na motivy Bloodborne. Titul byl představen minulý měsíc a podle jeho autora má hráčům zprostředkovat známé pocity frustrace a beznaděje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama