V Division se odehrála polovina času v co-opu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Division se odehrála polovina času v co-opu

V Division se odehrála polovina času v co-opu

David Plecháček

David Plecháček

12. 4. 2016 08:10
Reklama

Shodneme se na tom, že hrát hry ve více hráčích naskýtá kolikrát mnohem větší zábavu nežli potulovat se herním světem jako vlk samotář. Podle statistik ze hry The Division se tímto krédem řídí přibližně polovina všech hráčů. Ale Ubisoft se s námi podělil o ještě o několik dalších údajů.

Prvně proklamovaný co-op. Z celkového součtu herní doby všech hráčů se kooperace hrála 42,8 procent času, přičemž na sólo hraní připadl zbytek, tedy 57,2 procent. K úplné vyrovnanosti tedy ještě něco málo chybí, ale pokud chtělo studio Massive vytvořit kooperační hru, zdá se, že se svým záměrem uspělo.

Další údaje bychom mohli shrnout jako ryze vojenské. Členové Divize v herním světě postříleli na 17 miliard nepřátel, přičemž nejraději u toho používali AK-47. Během výbojných misí se podařilo zachránit / pomoct 250 milionům civilistů.

Pokud nemáte ve hře moc co dělat, nezoufejte. Dnes se do hry vrátí denní mise a přibude nový raid Falcon Lost. Update přinese i několik menších změn, a tak pokud vás zajímají, přečtěte si včerejší novinku, nebo se podívejte níže na trailer.

V Division se odehrála polovina času v co-opu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama