Stream Uncharted 4 zve na Madagaskar
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stream Uncharted 4 zve na Madagaskar

Stream Uncharted 4 zve na Madagaskar

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 4. 2016 14:21
Reklama

Naughty Dog na Twitchi vysílali rovnou hodinu hraní Uncharted 4 – mějte se však pochopitelně na pozoru před případnými spoilery. Pokud se však ale nebojíte, tak se o hře měsíc před vydáním můžete dozvědět spoustu zajímavých věcí.

Tak například představovaná a na Madagaskar situovaná úroveň představuje odklon od předchozích zážitků Nathana Drakea a přináší větší důraz na svobodu hráčů. Ti se budou moci po krajině volně projíždět v džípu, vedle toho ale komentátoři z dílen studia přidávají řadu dalších dodatečných informací.

Dozvědět se tak můžete o tom, že ovládaný džíp by se tak například měl chovat zcela odlišně podle toho, na kterém povrchu zrovna jezdí a že dialogy budou probíhat zcela plynule. Stejně tak lze hovory s NPC kdykoli přerušit, což platí zejména na hovory ve vozidle, jež lze kdykoli pozastavit vystoupením z auta.

Stejně tak budou postavy reagovat na to, pokud je hráč zanechá kdesi pozadu – i to budou NPC komentovat a těšit se tak prý lze na dialogy organické a živě reagující na to, co se právě děje na obrazovce. Budou se koneckonců odvíjet i od toho, jaké lokace se hráči rozhodnou navštívit. S odbočením z hlavní cesty pak souvisí i otázka délky zážitku.

Naughty Dog tvrdí, že zatím sami neví, jak dlouho hráčům zabere hru dohrát – něco jako standardní délka zatím neexistuje a možnosti voleb, kudy se vydat, podobné výpočty značně ztěžují. Délku hry může přitom značně natáhnout i obtížnost, jež umí do hry přidat dokonce i odlišné typy nepřátel a lehce se tak může stát, že se běžná šarvátka protáhne i na hodinový boj o přežití.

Stále také samozřejmě platí, že Uncharted 4 je krásnou hrou a sebevědomí tvůrců ohledně tohoto aspektu hry dokládá nejen nedávné prohlášení game directora, ale i implementace fotografického módu.

Teď už si ale nenechte ujít stream a nechte se unášet svižnou akční jízdou, jakou Uncharted slibuje být. Předešlý děj hry si pak můžete osvěžit buďto zahráním kolekce předchozích třech hlavních her, či zhlédnutím unikátního příběhového sestřihu.

A závěrem již jen dodáme, že co se multiplayeru týče, tak ten Naughty Dog představí později. Jisté je však již dnes to, že hra nebude obsahovat žádnou formu kooperačního singlu, neboť takový krok by prý rozbil hratelnost i pečlivě poskládaný příběh.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama