Uzavřená beta Mirror’s Edge začíná za týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uzavřená beta Mirror’s Edge začíná za týden

Uzavřená beta Mirror’s Edge začíná za týden

David Plecháček

David Plecháček

15. 4. 2016 08:21
Reklama

Už to jsou dva měsíce, co jsme vám dávali možnost přihlásit se do uzavřené betaverze chystané hry od švédských DICE (dnes už přihlášení není možné), a ten den, kdy to vypukne, připadl na 22. dubna. EA sice stále nerozeslalo oznámení, kdo z nás bude do Mirror’s Edge Catalyst s předstihem vpuštěn, ale to by měla být otázka několika příštích dnů.

22. dubna budou vpuštěni jenom tzv. Frontrunners, všichni ostatní se do hry podívají až o den později. Beta jim ale nabídne několik příběhových misí, některé vedlejší úkoly a pochopitelně i některé věci navíc. Její brány se uzavřou během následujícího úterý.

„Stejně jako v každé jiné betaverzi, nedostanete ten samý zážitek jako ve finálním produktu,“ upozorňuje případné šťastlivce Erik Odeldahl, designér hry. „Uzavřená beta pro nás představuje šanci, jak se od samotných hráčů dozvědět zpětnou vazbu a jak si otestovat Social Play a další online prvky před ostrým startem,“ dodal.

O tzv. Social Play je i video, které EA vypustilo na svůj YouTube kanál. My vás o něj pochopitelně neochudíme, ale abyste měli vůbec představu, o co se jedná: Social Play je služba, která bude shromažďovat výsledky jednotlivých hráčů v daných disciplínách a aktivitách. Jedná se o tradiční Time Trial, tedy o souboj se stopkami, kdy je vaším cílem proběhnout z bodu A do bodu B v co nejkratším čase. Kromě před připravených výzev bude moct každý hráč připravit svou vlastní výzvu, kdekoliv bude chtít.

Díky Social Play navíc ve hře uvidíte Echo, tedy jakéhosi ducha, který ukazuje, jak si vedl Runner před vámi. Ti pro komunikaci používají tzv. Beat. „Je to vlastně taková rozšířená realita,“ stojí ve videu. Jedním z prvků je „Beat L.E.“, neboli lokátor, který ostatním na mapě ukáže daný bod, který mohou následně prozkoumat. A teď už konec slov, podívejte se na slibované video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama