Do Elite Dangerous míří specialisté
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Elite Dangerous míří specialisté

Do Elite Dangerous míří specialisté

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 4. 2016 09:27 1
Reklama

Od úspěchu na Kickstarteru v roce 2014 Elite: Dangerous jen a jen roste a nyní oznamují Frontier Developments další novinky. Po rozšíření Horizons, jež se zaměřuje na průzkum planet, oznamují vývojáři velkou aktualizaci. Ta přinese takzvané inženýry.

Přídavek vstoupí do betaverze v květnu a majitelům Horizons nabídne specializované odborníky, kteří jsou schopni vylepšit různé aspekty lodí hráčů. Dostat s k nim však nebude zcela jednoduché a k těmto odborníkům se tak hráči dopracují například pouze za pomocí speciálních misí či skrze jiné inženýry.

Do Elite Dangerous míří specialisté
i Zdroj: Hrej.cz

Odměnou za vypátrání a získání důvěry těchto nenápadných a v ústranní pracujících odborníků pak budou vylepšení využívající vzácné komponenty s tím, že se hráči mohou pokoušet zvyšovat důvěru inženýru. To bude mít za následek další vylepšování technologií a jejich postupné objevování.

Příspěvek na oficiálních stránkách hry nadále zmiňuje aktualizaci 1.6, která už ale bude nabídnutá všem hráčům hry. Tento patch nabídne zejména přepracovaný systém misí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama