Detailnější pohled na domnělou mapu RDR2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detailnější pohled na domnělou mapu RDR2

Detailnější pohled na domnělou mapu RDR2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 4. 2016 11:41 1
Reklama

O víkendu se opět mezi fanoušky Red Dead Redemption rozpoutala šuškanda na téma možného pokračování, a to všechno na základě zveřejnění herní mapy na NeoGAFu. Pokdu vás zpráva zaujala, můžete se nyní podívat na jednotlivé lokace detailněji.

Fandové série si dali tu práci a mapu překreslili do vysokého rozlišení, čímž samozřejmě otevřeli i nová témata, o nichž se dosud v souvislosti s pokračováním Red Dead Redemption příliš nemluvilo. Předně - značná část mapy je zabrána vodní plochou a ostrovy, hráči proto uvažují, že na rozdíl od prvního dílu bude umět hlavní hrdina plavat a dostaneme se z pevniny i o kousek dále. Na mapě je rovněž vyobrazeno i vězení, takže buďto budeme nahánět padouchy, anebo... Však sami určitě tušíte.

Kromě toho nás možná čeká i výlet do části Mexika, což je samozřejmě hodně oblíbená destinace westernů a dávala by smysl. Uvážíme-li navíc, že by se pokračování mělo podle dosavadních spekulací odehrávat před událostmi původní hry, možná nás příběh pěkně ze široka dovede do bodu, kdy startovala původní hra a kruh by se mohl uzavřít.

Jestli je to ale všechno pravda, nebo jen zbožné přání fanoušků, se dozvíme až z úst vydavatele Take Two, proto berte všechno s rezervou a zachovejte nadhled.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama