The Division má po patchi velké problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division má po patchi velké problémy

The Division má po patchi velké problémy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

18. 4. 2016 10:44 4
Reklama

Minulý týden se The Division dočkal očekávané aktualizace, která do hry přidala Incurision misi a měla nastartovat rotaci denních misí. Nakonec však aktualizace snad způsobila větší problémy než jich opravila a The Division se vývojářům z Massive rozpadá pod rukama.

Největší problém způsobil samotný update, který na Xbox One mazal některým hráčům celou postavu a dosvadní postup. Do druhého dne byly postavy vráceny, ale nejednoho hráče chybějící agent nemile překvapil.

Samotná Incursion mise, která se měla stát endgamovou PvE aktivitou pro skupinky hráčů s nejlepším vybavením, přišla s několika glitchi a bugy, které hráčům-exploiterům umožnily velice rychlé a snadné nabrání high-endového gearu. Tedy pokud se zrovna hráči neocitnou v nekonečné smyčce načítání mise nebo je lidé z jejich týmu těsně před koncem nevykopne, aby přivzali svého kamaráda, který shrábne odměnu. 

Namísto aby Massive Incursion misi vypnul, tak chystá její opravení. Komunitní manažer na oficiálních fórech řekl, že tým na opravě pracuje a rozhoduje se, jak exploitery potrestat. V mezičase se rozšiřuje propast mezi exploitery s nejlepší výbavou a hráči, kteří poslední úrovně dosáhli, ale z Incursion mise si celé sety ještě neodnesli. Ti pak v podstatě nemají v Dark Zone šanci, neboť do ní se stáhli rogue agenti s high-endovým gearem terorizující zvědavce nebo jen nepravidelné hráče, kteří do temné oblasti zavítali.

Nakonec se ani nekonal slibovaný návrat denních misí. Tedy ano, jsou hratelné - dříve se ani nezobrazovaly kvůli bugu - ale rozhodně nerotují, tak jak by měly, čímž postrádají onen "denní" faktor. Poslední tři dny mají hráči možnost znovu projít mise Madison Field Hospital, Hudson Refugee Camp a Lincoln Tunnel (tedy tři úplně první mise) na nejvyšší obtížnost s vidinou Phoenix Credits a high-endového lootu.

Uvidíme, co se hrou udělá pravidelný úterní reset.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama