Velký obchod slibuje Titanfall 2 na letošek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velký obchod slibuje Titanfall 2 na letošek

Velký obchod slibuje Titanfall 2 na letošek

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 4. 2016 12:10
Reklama

Zdá se být čím dál jistější, že druhý Titanfall dorazí do obchodů ještě letos. K řadě předchozích informací na toto konto se nyní připojil významný obchodní řetězec Game. I podle něj vyjde Titanfall 2 do konce roku.

Ačkoli společnost EA coby vydavatel žádné datum zatím neslíbila, ty signály už nelze ignorovat. V e-shopu Game se objevil rok 2016 jako datum vydání u pokračování multiplayerové akce ve verzích pro PC, PS4 i Xbox One. I když pokračování Titanfallu stále čeká na plnohodnotné oficiální představení, k němuž dojde až v červnu během E3, vydavatel oznámil hru krátkým videem už minulý týden. O projektu se navíc vědělo několik měsíců a otevřeně o něm hovořili i zástupci EA.

Šéf studia Respawn Entertainment Vince Zampella prohlásil, že rok 2016 bude velkým rokem pro Titanfall a čekání na dvojku podle něj bude stát za to. O vydání koncem roku se hovořilo i v souvislosti s prohlášeními finančního ředitele EA, kterým je Blake Jorgensen. A konečně uvedení na předvánoční trh už před časem prokecla i společnost McFarlane Toys, která na konec roku slíbila prodej hraček, které mají na trh doprovodit novou hru.

Protože už se otevřeně mluvilo také o tom, že akční RPG Mass Effect: Andromeda vyjde až příští rok, zůstává Titanfal spolu s novým Battlefieldem jednou z nejdůležitějších her v portfoliu EA pro letošní rok. Řada hráčů nechce věřit tomu, že by mohly obě akce vyjít krátce po sobě už na podzim, protože by hrozilo, že si vzájemně polezou do zelí. Stále častěji se ale objevují informace, které naznačují, že EA tohle riziko podstoupí a letošní podzim se tak ponese ve znamení velkého comebacku FPS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama