Další záběry No Man’s Sky ze zamrzlé planety
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další záběry No Man’s Sky ze zamrzlé planety

Další záběry No Man’s Sky ze zamrzlé planety

David Plecháček

David Plecháček

19. 4. 2016 10:50 4
Reklama

Jak jsem si v souhrnu „posteskl“ nad tím, že nás Hello Games pramálo zásobují novými informacemi ohledně jejich vesmírné odysey s názvem No Man’s Sky, tak se vývojáři chytli za nos, a ukázali nám další záběry. Škoda jen, že se jedná o další záběry z toho samého prostředí jako před týdnem.

Sean Murray nás v patnácti minutách opět provede po planetě Balari V, po níž jsme se procházeli i v rámci hraní s magazínem IGN. Ačkoliv vývojáři evidentně nechtějí ukázat více z rozmanitých světů, z opětovné procházky po zamrzlé planetě se můžete dozvědět leccos zajímavého. Jistě, opět to je o tom, že prozkoumáváte krajinu, přežíváte v ní, sbíráte suroviny.

Ale pro hráče nehostinné prostředí neznamená mrtvou faunu - nějaká stvoření jsme mohli vidět už minule, a ani tentokrát nebude o nové, dosud nepoznané, živočišné druhy nouze. Anthony Carboni, host PlayStation Blogu, na to ale jde takticky, a tak v duchu hesla „nač si dělat vrásky, zda jsou dobří nebo zlí, postřílím je všechny“ si klestí cestičku krajinou. Kromě toho se opět podíváme na oběžnou dráhu, a na palubu mnohem větší vesmírné lodě. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama