Mafia III na nových záběrech přímo ze hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mafia III na nových záběrech přímo ze hry

Mafia III na nových záběrech přímo ze hry

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 4. 2016 15:05 17
Reklama

Společně s novým trailerem a informací o říjnovém uvedení do prodeje se na internetu vyrojila spousta dalších materiálů k Mafii III. Za pozornost určitě stojí především nové záběry přímo ze hry, které prostřednictvím gameplay videí uvolnily na web prestižní zahraniční magazíny jako IGN nebo GamesRadar v rámci svých obsáhlých dojmů.

Na nich konečně můžeme spatřit další úseky ze hry, která se až dosud mohla pochlubit pouze premiérovým trailerem, několika málo screenshoty a gameplay videem, které autoři prezentovali loni na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Díky těmto materiálům, novým rozhovorům s vývojáři a hands on preview náhle internet praská ve švech pod náporem novinek, na které jsme čekali několik měsíců. Informací je tolik, že je zřejmě zpracujeme v nějakém obsáhlejším preview, ale stojí za to se alespoň telegraficky zmínit o nejzajímavějších několika detailech, kterým se herní média ve světě v souvislosti s Mafií III věnují.

Autoři slibují, že pokračování jedné z nejslavnějších českých her bude obrovské. Nemohou sice zatím prozradit přesné číslo, ale máme se podle nich těšit na “hodiny a hodiny a hodiny” zábavy. Tvrdí to alespoň šéf studia Hangar 13 Haden Blackman. A rovnou dodává, že nadto je Mafia III jako stvořená k opakovanému hraní. Blackman zmínil hned několik momentů ve hře, na něž nenarazíte při každém průchodu. Už proto tvůrci doufají, že se fanoušci po dohrání pustí do Mafie ještě minimálně jednou. Máme tak vidět věci, které nám napoprvé uniknou. Podle Blackmana je navíc třetí díl první skutečný open world, aniž by cokoli ztratil ze svého filmového pojetí, kterým vynikaly předchozí dvě hry.

Určitě se podívejte také na nové screenshoty ze hry, které najdete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama