Deskové Dark Souls se okamžitě zaplatily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deskové Dark Souls se okamžitě zaplatily

Deskové Dark Souls se okamžitě zaplatily

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 4. 2016 09:37 1
Reklama

Kickstarterová kampaň na zafinancování stolní varianty populární série Dark Souls se zaplatila během úžasných tří minut. Deskovka, kterou s licencí od Bandai Namco připravila anglická společnost Steamforged Games, je strategická hra pro jednoho až čtyři hráče, která si z digitální předlohy bere obří nepřátele a náročné souboje.

Ve hře se hráči pustí do průzkumu nebezpečných oblastí, ve kterých se nachází poklady a nepřátelé. Ty jsou vyvedeni ve vzhledově věrných plastových figurkách, ve kterých poznáte ikonické nepřátele jako Titanite Demon, Gargoyle, Dancer of the Boreal Valley a duo Smough a Ornstein.

K úspěchu hráči musí strategicky přemýšlet, plánovat a bezchybně provést své útoky, aby boj s nepřáteli přežili. Samozřejmě také nebude na škodu nejprve projít vedlejší místnosti a nabrat užitečné předměty a vybavení.

Prozatím vybraná částka stoupá jako divá, vývojáři neustále přidávají stretch goaly a nabízejí i možnost dokoupit si ke hře dva volitelné bossy - Gaping Dragona a černého draka Kalameeta.

Více informací o hře můžete nalézt na Kickstarterové stránce, kde si hru můžete také předobjednat za 80 liber + poštovné. Podívejte se na předváděčku souboje s Dancer of the Boreal Valley, která ukazuje, jak si dva hráči poradí s nebezpečnou protivnicí, nebo na reakce hráčů, kteří si souboj vyzkoušeli na veletrhu Salute.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama