Z Rocket League a Euro Trucku jsou kamarádi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Z Rocket League a Euro Trucku jsou kamarádi

Z Rocket League a Euro Trucku jsou kamarádi

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 4. 2016 12:36 2
Reklama

Vývojáři ze studia Psyonix svůj hit Rocket League už dokázali prostřednictvím bonusového obsahu provázat s celou řadou dalších her a značek. A nyní hráče lákají na další šikovné cross-promo, které bude zajímat především české hráče.

Autoři Rocket League se totiž spojili s českými vývojáři ze studia SCS Software, kteří se proslavili hrami Euro Truck Simulator a American Truck Simulator po celém světě. Prostřednictvím příštího patche se ještě tento měsíc objeví v populární variaci na fotbal zdarma nová anténka ozdobená tahačem z dílny SCS.

A tvůrci virtuálních trucků na oplátku do hry Euro Truck Simulator 2 přidají suvenýry inspirované titulem Rocket League. Konkrétně půjde palubní desku vašeho tahače ozdobit autíčkem od Psyonix a na zpětné zrcátko si digitální truckeři zavěsí míč z Rocket League. Ozdoby do kabiny přineslo nedávné DLC nazvané Cabin Accessories.

Vývojáři ze studia SCS Software se v příspěvku na blogu pochlubili, že mají ve svých řadách pár nadšených fanoušků hry Rocket League, takže je skvělé, že se odhodlali své kolegy kontaktovat a nabídnout jim spolupráci, kterou Psyonix naštěstí neodmítli. V redakci Hrej.cz takové spolupráci tleskáme a oběma týmům přejeme, aby pomohla své silné značky v obou komunitách vzájemně ještě víc zviditelnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama