Vyjde Horizon Zero Dawn až v roce 2017?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyjde Horizon Zero Dawn až v roce 2017?

Vyjde Horizon Zero Dawn až v roce 2017?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

21. 4. 2016 09:04 2
Reklama

Navzdory tomu, že nás ještě v březnu Sony ujišťovala, že akce Horizon Zero Dawn od nizozemského studia Guerrilla Games vyjde ještě letos, vypadá to s ní bledě. Důvěryhodný insider shinobi602 na Twitteru prozradil, že vyjde až začátkem příštího roku.

Vypadá ale podle něj úžasně na každé PS4, prohlásil s odkazem na předpoklad, že brzy se hry na PS4 začnou dělit na ty hezčí a ne až tak pěkné. Pokud jde o jeho zdroje, stojí za připomenutí, že to byl právě shinobi602, kdo mluvil o Horizon Zero Dawn ještě dlouho předtím, než unikl první obrázek ze hry. Zmiňoval se o robotických dinosaurech i rusovlasé hlavní hrdince, takže není pochyb o tom, že má přehled o tom, co se v Guerrilla Games děje.

Horizon Zero Dawn sliboval na tento rok ještě Andrew House na GDC 2016. Během tiskové konference Sony, která se točila převážně okolo PlayStation VR, řekl, že vyjde do konce roku - stejně jako The Last Guardian Fumita Uedy. Doufejme tedy, že pokud se odklad Horizon potvrdí, nepostihne druhou jmenovanou hru stejný osud. Už před časem se spekulovalo, že do roku 2017 sklouznou i závody Gran Turismo Sport.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama