Battleborn zlákal méně hráčů než konkurence
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battleborn zlákal méně hráčů než konkurence

Battleborn zlákal méně hráčů než konkurence

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 4. 2016 08:50 2
Reklama

Gearbox se pochlubil, že nedávná otevřená betaverze Battlebornu přilákala více než dva miliony hráčů. Jak určitě dobře víte, byli jsme mezi nimi a nabídli vám naše tradiční společné dojmy. Jak si ale vedl Battleborn ve srovnání s konkurencí?

Jak podotýká server VideoGamer.com, přes dva miliony hráčů je na novou značku úctyhodné číslo. Nicméně ve srovnání s jinými akcemi na této generaci už si Battleborn nevedl zdaleka tak dobře. Naši zahraniční kolegové jako příklad vypichují betu Destiny v roce 2014 s 4,6 milionu hráčů, která ani nebyla dostupná na PC a základna majitelů nové konzole byla tehdy pochopitelně mnohem menší.

Star Wars Battlefront od DICE loni na podzim k betaverzi přitáhl 9,5 milionu zvědavců, což je neuvěřitelné číslo, ale budiž, jde o známou značku, zavedenou sérii a oblíbené vývojáře. Ale i letošní beta The Division od Ubisoftu se těšila značné pozornosti. Vyzkoušelo ji 6,4 milionu hráčů. O to zajímavější by teď bylo srovnat čísla Battlebornu s nějakými aktuálními statistikami z přímé konkurence, kterou představují tituly jako Paragon a Overwatch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama