Mrkněte na 10 minut z hororu Outlast II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mrkněte na 10 minut z hororu Outlast II

Mrkněte na 10 minut z hororu Outlast II

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 4. 2016 07:50 7
Reklama

Vývojáři z kanadského studia Red Barrels se po několika náznacích a teaserech konečně pochlubili prvními záběry z hororu Outlast II. Dvojice videí v celkové délce skoro 10 minut slibuje podobnou hratelnost, jakou měl první díl, takže v ní nechybí třeba pověstná videokamera s nočním viděním. Ale pokračování se očividně pokusí některé herní mechanismy také trochu osvěžit a video z nich něco málo ukazuje.

Outlast II se nyní blíže představil veřejnosti při příležitosti akce PAX East 2016, která se tento víkend koná v americkém Bostonu. Vývoj titulu byl ale oznámen už v říjnu 2014. Tehdy spoluzakladatel Red Barrels Philippe Morin prozradil, že pokračování se odehrává ve stejném světě, ale vezme nás do nového prostředí a představí rovněž nové postavy. Autoři ale nevyloučili, že se do Mount Massive Asylum jednoho dne vrátíme. Loni v říjnu jsme se pak dočkali prvního teaseru v podobě krátkého videa.

První obrázek z Outlast II studio ukázalo letos v lednu a vývojáři už tehdy naznačili, jaké kulisy nás tentokrát čekají namísto nechvalně proslulého ústavu. Novinku pohání Unreal Engine 3 a pracuje na ní asi jen dvanáct lidí, takže vývojáři od počátku upozorňovali, že budou potřebovat více času. Vyjít by měla letos na podzim na PC, PS4 i Xboxu One současně.

Původní Outlast debutoval nejprve v září 2013 na PC, v únoru 2014 pak dorazil na PS4, v červnu na Xboxu One a nakonec se loni v březnu objevil ještě na Macu a Linuxu. Hra se těšila velmi dobrým ohlasům a dočkala se rovněž DLC Whistleblower.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama