Uncharted 4 se už prodává, ale jen někde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 4 se už prodává, ale jen někde

Uncharted 4 se už prodává, ale jen někde

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 4. 2016 15:53 12
Reklama

V tuto chvíli, necelé dva týdny do vydání jedné z nejočekávanějších her tohoto roku, se už někde po světě Uncharted 4 prodává. Zprávy přicházejí o hráčích z Británie, Německa i Ameriky, kterým se už nějakým způsobem dostaly fyzické kopie hry do rukou a už své Uncharted 4 hrají.

Hra měla původně vyjít dnes 26. dubna, ale byla odložená až na 10. května, aby bylo možné vyrobit dostatek kopií pro hráče z celého světa. Jak je vidět, některé obchody už své kusy Uncharted 4 mají a je možné, že se k nim odložení data vydání prostě nedoneslo. Jeden z takových je britský CEX, který hru prodával už včera.

Nejedná se však pouze o kamenné obchody. Více než několik kopií Uncharted 4 údajně rozeslal i německý a americký Amazon s tím, že se hra šťastlivcům dostane do rukou až zítra.

Proč šťastlivcům? Jeden z lidí, kteří hru již mají, potvrdil, že Uncharted 4 je už v tuto chvíli hratelné, pouze s výjimkou multiplayeru a trofejí. Sám už má prý pár hodin odehráno a hra funguje bez problémů.

Studio Naughty Dog ani vydavatel Sony se k záležitosti zatím nevyjádřili, ale zřejmě nelze čekat, že by kvůli úniku Sony vydalo plošné povolení k prodeji. Vypadá to, že nyní budeme muset přežít krušných pár dnů, jak se budou záběry ze hry postupně objevovat na internetu včetně onoho údajně velkolepého a kontroverzního finále. Pokud se rozhodnete kompletně odpojit od informační superdálnice, nikdo se vám divit nebude.

Pokud to ale nedokážete vydržet, můžete vždy vyzkoušet eBay, kde se dnes kopie Uncharted 4 již stačila vydražit za 90 liber, tedy více než 3100 Kč.

Co se skrývá v krabičce nejnovější hry od Naughty Dog, naleznete v galerii. Pokud si nechcete prozradit nic takového, tak se alespoň podívejte na poslední trailer ke hře, který učiní z následujících dvou týdnů čekání hotové peklo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama