Dark Souls III své DLC trochu pozdrží
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Souls III své DLC trochu pozdrží

Dark Souls III své DLC trochu pozdrží

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 4. 2016 10:31 5
Reklama

Obsahové přídavky pro Dark Souls III na sebe nechají ještě chvíli čekat. Namco své hráče nechce překrmit a nový obsah chystá i na rok 2017. Majitelům season passu jsou slíbená rovnou dvě DLC - první přijde na podzim, druhé až v prvních měsících příštího roku.

Prozradil to sám Hidetaka Mijazaki v rozhovoru pro tajchwanský server GNN Gamer. Řekl však, že zatím jsou oznámené pouze dvě rozšíření, což by mohlo naznačovat, že možná FromSoftware zvažuje ještě nějaké další budoucí DLC. Zatímco první Dark Souls měly pouze jedno DLC Artorias of the Abyss, jejich pokračování v létě 2014 vydalo trojici dungeonů s ukrytými korunami prastarých králů.

DLC pro Dark Souls 3 přinesou nové oblasti, nepřátelé, bosse, zbraně a zbroje, ale podrobnosti o zasazení nebo příběhu se určitě dozvíme časem. Zatím si můžete pořídit season pass, který vás přijde na necelých 700 Kč, případně vyčkat a obě DLC si pořídit samostatně, až za několik měsíců vyjdou.

DLC budou pro Mijazakiho poslední prací na Dark Souls. Japonský tvůrce se pak bude soustředit už jen na novou IP, na které ve FromSoftware již v tuto chvíli pracuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama