Rocket League už přijel na palubovku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League už přijel na palubovku

Rocket League už přijel na palubovku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 4. 2016 15:23
Reklama

Pokud vám to snad náhodou včera uniklo, vyšel nový update pro Rocket League a spolu s ním do hry přibyl zejména nový basketbalový mód. Vývojáři z Psyonixu si s ním dali záležet a skutečně zásadním způsobem mění pravidla hry.

Pokud jste po hokejové variaci pojali podezření, že i nový mód do Rocket League přinese spíše kosmetické změny, budete příjemně překvapení. Zatímco ledové kluziště nabídlo trochu odlišný způsob hry a puk se pochopitelně choval jinak než klasický míč, stále šlo v jádru o zápas velmi podobný tomu fotbalovému. Jinak je tomu však v případě módu Hoops.

Na rozdíl od hokeje se basket hraje jen dva na dva a k dispozici je nová menší mapa Dunk House. Auto můžete ozdobit novými vlaječkami nejen s tématikou NBA, ale spíše než na parádu se budete muset zaměřit na osvojení nových parádiček. Basketbal má totiž, světe div se, dost odlišná pravidla a vstřelit koš není taková legrace jako vsítit branku. Dáno je to koneckonců i tím, že přímo pod košem se nachází rampa, po níž může “vyjet” do koše samotný míč, ale auto nikoli, což do hry přidává nový nezvyklý element.

Tímto updatem se do Rocket League dostanou i ozdoby inspirované hrami Zaklínač, Euro Truck Simulator 2, Goat Simulator, Portal nebo Worms. Do Rocket Labs přibyla také nová aréna nazvaná Cosmic.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama