Alfa Nioh nabízí duální grafické nastavení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alfa Nioh nabízí duální grafické nastavení

Alfa Nioh nabízí duální grafické nastavení

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 4. 2016 10:09 8
Reklama

Alfa demoverze samurajského RPG Nioh je už několik dní ke stažení na PS Store. Bude tam ale jen do 5. května, takže pokud máte chuť vyzkoušet si připravovaný projekt od Team Ninja a Tecmo Koei, určitě neváhejte, už jen kvůli bonusovému DLC, které dostanete do plné hry, pokud demo dokončíte.

Poměrně náročná hratelnost ale není tím jediným, co k Nioh přivedlo pozornost hráčů i médií. V nastavení hry se totiž skrývá i nenápadná položka umožňující výběr kvality zobrazení. Takzvaný Movie režim, ve kterém hra běží v základu, má nabízet ostřejší a kvalitnější obraz, zatímco Action mod vylepší framerate na úkor samotné grafiky.

Samozřejmě jsem se hned investigativně chopil dualshocku a pořídil z obou režimů screenshoty. Musím podotknout, že při samotném hraní mi rozdíly mezi nastavením přijdou pramalé až neznatelné. Daleko zajímavější je ale názor, že tyto obrazové volby, byť v alfa verzi poměrně omezené, by mohly ukazovat na rozdíly ve hrách pro PlayStation 4 a chystanou PlayStation Neo. Pokud by skutečně šlo o z mého pohledu takto nicotné výkyvy v kvalitě zobrazení, určitě by si řada majitelů stávající generace konzolí oddechla. V galerii naleznete přiložené screenshoty z obou grafických nastavení, sami posuďte, do jaké míry se liší. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama