Známe další dvě mapy z remasteru CoD4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe další dvě mapy z remasteru CoD4

Známe další dvě mapy z remasteru CoD4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 5. 2016 11:48 4
Reklama

Remasterová verze Call of Duty 4: Modern Warfare se začíná den po dni pomalu vybarvovat. Activision společně s vývojáři ze studia Raven Software, kteří mají novou verzi na povel, nejprve oznámili, že multiplayer nabídne jen 10 nejoblíbenějších map. Posléze lákali na první tři konkrétní kousky a dnes jsme se dozvěděli jména dvou dalších.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered, jak se novinka správně jmenuje, mělo podle posledních zpráv obsahovat mapy Crash, Crossfire a Backlot. Forbes teď hlásí, že jména další dvou jsou Bog a Overgrown. VideoGamer.com připomíná, že Bog je blízkovýchodní mapa ve zdecimované městské zástavbě, zatímco venkovský Overgrown přeje hlavně sniperům.

David Pellas z Ravenu prozradil magazínu Forbes, že mapě Overgrown se vývojáři věnovali s velkou láskou a péčí a zároveň posloužila jako referenční kousek při práci na dalších arénách. Mapa Bog je inspirovaná stejnojmenným levelem z kampaně Modern Warfare a objevila se také v Call of Duty Online. Situovaná je do Saúdské Arábie. V Overgrown se hráči vypraví do Ázerbájdžánu. Pro svou popularitu se objevila tato mapa nejen v Call of Duty 4, ale i Modern Warfare 2 v rámci Stimulus Map Packu a také Call of Duty Online.

Pět map známe, pět jich zbývá. Doufejme, že alespoň jednu oblíbenou mapu si v této nabídce najde každý, protože to nevypadá, že by se remaster dočkal dalších arén formou DLC a rozšíření, když zatím Activision tvrdí, že hru ani nebude prodávat samostatně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama