Destiny zkusilo téměř 30 milionů hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny zkusilo téměř 30 milionů hráčů

Destiny zkusilo téměř 30 milionů hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 5. 2016 11:10 5
Reklama

Activision se pochlubil tím, že jeho FPS hit Destiny má registrovaných již téměř 30 milionů hráčů. To sice ještě nutně neznamená aktivní, hrající a především platící zákazníky, jedná se ale o obrovskou základnu a obří potenciál pro pokračování, jež by se mělo objevit již příští rok.

Ještě než ale dojde k tomuto, tak Bungie plánuje vydat ještě jedno velké rozšíření, jež by do hry mělo zavítat ještě tento podzim. Současná cifra registrovaných hráčů zároveň značí nárůst o pět milionů oproti poslední zprávě z listopadu loňského roku. Sluší se ale také jedním dechem dodat, že ani nereflektuje počet prodaných kopií – je nutno brát v potaz například ty hráče, kteří hrají kopii z druhé ruky.

Z těch 30 milionů registrací a z dalších informací od Activisionu pak vyplývá i to, že hráči ve hře strávili průměrně přes 100 hodin. To je samozřejmě cifra vyhnaná těmi, kteří ve hře tráví skutečně velké penzum času, nicméně i tak to dost vypovídá o oblíbenosti hry.

Co si o případu Destiny myslíte vy – spadáte mezi ty hráče, kteří si hru oblíbili, nebo nad touto sci-fi megalomanskou FPS ohrnujete nos a raději se věnujete například drobnějším záležitostem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama