Moore nevěří v budoucnost konzolí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Moore nevěří v budoucnost konzolí

Moore nevěří v budoucnost konzolí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 5. 2016 06:47 12
Reklama

Peter Moore z EA se domnívá, že s budoucnosti herních konzolí takových, jaké je známe doposud, je to přinejmenším nahnuté. A na vině nyní překvapivě nejsou spekulace o možných upgradech hardwaru a o zkracování vývojových cyklů zařízení, ale o čím dál tím širších možnostech streamování obsahu.

Rozhovor proběhl na půdě jedné New Yorské univerzity a to nejzajímavější z něj zveřejnil web The Daily Orange. Moore tehdy mimo jiné podotkl, že pokud by si spolu chtěli hráči v budoucnu zahrát například Battlefield 12, tak nebudou potřebovat dedikovaný kus hardwaru s vlastní výpočetní jednotkou, ale jakýkoli monitor připojený k internetu. A na takovém prohlášení není ani tak důležitý fakt, že se sérií Battlefield se počítá i do budoucna, ale již samotná nedůvěra v existenci hardwaru.

A jak to bude například s tou další generací, to je vlastně otázkou již nyní – i sám Šuhej Jošida se totiž relativně nedávno nechal slyšet o tom, kterak si ani v Sony nejsou jistí možností existence PlayStationu 5. Budoucnost konzolového hardwaru celkově je tedy vlastně nejistá. Inu, uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama