Gran Turismo Sport prý vyjde společně s PS VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gran Turismo Sport prý vyjde společně s PS VR

Gran Turismo Sport prý vyjde společně s PS VR

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 5. 2016 12:36 6
Reklama

Podle německého webu PSinside by netrpělivě očekávané pokračování závodní série Gran Turismo s podtitulem Sport mohlo vyjít už 12. října. Ve stejný den jako headset PlayStation VR. A nutno podotknout, že to není úplně nesmyslná konstrukce. Zprávu posléze rozšířil magazín Attack of the Fanboy.

Podle zmíněného webu se informace o datu vydání objevila přímo na stránkách německého zastoupení PlayStationu, které jsou určené pro novináře. Press sekce prozradila, že 12. října by měl být uveden do prodeje headset PlayStation VR i titul Gran Turismo Sport. Vhledem k tomu, že víme víme, že virtuální headset od Sony, má skutečně přijít na trh někdy v říjnu, je tato zpráva zcela v souladu s dosavadními fakty.

Pokud jde o GT Sport, párkrát se sice spekulovalo, že hra sklouzne až do příštího roku, což má ostatně platit pro akci Horizon Zero Dawn od nizozemského studia Guerrilla Games, nicméně zástupci Sony opakovaně zdůraznili, že nejnovější hra od Polyphony Digital stihne vyjít ještě letos. I kdyby jen v betaverzi. A my přitom z oficiálních zdrojů víme, že spin-off Gran Turisma bude plně podporovat PS VR. No uznejte sami, jaká jiná hra by se hodila do lineup launchových her lépe?!

Vzhledem k tomu, kolik spekulací, úniků a dohadů jen z posledních týdnů se nakonec ukázalo pravdivých, vás o tento drb nemůžeme ochudit. Mějte ovšem na paměti, že se stále jedná o neoficiální údaj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama