Rozšíření Zaklínače má vyjít koncem měsíce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rozšíření Zaklínače má vyjít koncem měsíce

Rozšíření Zaklínače má vyjít koncem měsíce

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 5. 2016 08:16
Reklama

Druhé velké DLC pro třetího Zaklínače s podtitulem O víně a krvi vyjde už 30., nebo 31. května. Tato informace se měla přinejmenším na krátkou dobu objevit na Steamu, což přirozeně neušlo pozornosti fanoušků, kteří o tuto novinku podělili s ostatními.

Nejčastěji se na internetu objevují zmínky a obrázky zachycující jako datum vydání 30. května. Podle dalších svědků měl ovšem v jiných případech vydavatel uvádět jako datum vydání 31. května. Jeden den sem, nebo tam, to už nehraje velkou roli. Každopádně se zdá, že vydání dvacetihodinového dobrodružství, které hráče zavede do regionu Toussaint, je na spadnutí.

V tuto chvíli už zase není dotyčná stránka na Steamu dostupná, ale její printscreen se podařilo zachytit třeba uživateli s přezdívkou Wario64. Komunitní manažer Marcin Momot už před časem lákal na spoustu a spoustu dalších informací, které se máme o rozšíření dozvědět v průběhu května. A dávalo by i smysl, že expanze vyjde ještě před veletrhem E3. Pokud tak nejde o cvičení ve Photoshopu nějakého šprýmaře, můžete začít pomalu balit na výpravu. Vzhledem k množství lidí, kteří si měli informace povšimnout, se však jeví nanejvýš pravděpodobné, že jde o relevantní informaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama