Uncharted 4 slibuje Horizon už na tento rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 4 slibuje Horizon už na tento rok

Uncharted 4 slibuje Horizon už na tento rok

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 5. 2016 15:53 2
Reklama

Za “důmyslně” mnohoznačným titulkem se podle ukrývá poměrně jednoduchá zpráva. Sony fanouškům prostřednictvím letáku vloženého do hry Uncharted 4: A Thief's End vzkazuje, že akce Horizon Zero Dawn od nizozemských vývojářů ze studia Guerrilla Games vyjde navzdory řadě spekulací ještě letos.

I když se opakovaně objevovaly v posledních měsících zvěsti, že novinka od autorů Killzone rok 2016 prošvihne, Sony očividně stále věří v opak. Minimálně ve Francii totiž japonský gigant nechal do krabiček s posledním Nathanovým dobrodružstvím vložit leták, kterým hráče láká na novou značku od Guerrilla Games.

Naneštěstí se inzerát nezmiňuje o přesnějším datu, ale věříme, že nejpozději na E3 se situace kolem robotických dinosaurů konečně vyjasní. Přirozeně je možné, že leták šel do tisku dříve, než mohlo dojít ke spekulovanému odkladu hry, anebo nemusí mít francouzské zastoupení Sony ty nejčerstvější informace, ale to už bychom hádali k křišťálové koule. Jak se říká po “vydařené” písemce z matematiky: “Počítej s horším, doufej v lepší.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama