Mody pro Fallout na XO po DLC Far Harbor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mody pro Fallout na XO po DLC Far Harbor

Mody pro Fallout na XO po DLC Far Harbor

David Plecháček

David Plecháček

10. 5. 2016 08:52 4
Reklama

Mody do Falloutu jsou jedním z neustále propíraných témat - dostupné by totiž měly být i na konzolích. Zatímco hráči na počítačích mohou mody z oficiálního Bethesdaobchodu stahovat už několik dní, díky Twitteru víme, kdy do rozjetého vlaku naskočí i fanoušci gaučového hraní.

Na oficiálním účtu hry se objevila informace, která potěší především majitele Xboxu One. Uzavřené betatestování tam proběhne těsně po příchodu očekávaného DLC Far Harbor, tedy někdy po 19. květnu.

Při té příležitosti se společnost nezapomněla pochlubit, že z jejího oficiálního úložiště si uživatelé stáhli přes milion modifikací. Jakmile možnost modovat dorazí i na konzole, číslo pochopitelně poroste ještě rychleji. Hráči na PlayStationu budou mít možnost až po implementování do Xboxu, což se očekává někdy v průběhu června.

Opět je nasnadě si zaspekulovat, zda Bethesda poněkud nezaspala. Chválíme snahu vývojářů hry vylepšovat i měsíce po začátku prodejů, přesto je jasné, že mnoho hráčů má Fallout 4 dávno za sebou a pokud se ke hře nebudou chtít vrátit, o mody (na konzolích) a o vyšší obtížnost tak byli ochuzeni. Vyvstává tak otázka - opravdu jsme měli čekat až do května nebo do června, nebo to tu mělo být už 10. listopadu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama