První video z rozšíření Zaklínače O víně a krvi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První video z rozšíření Zaklínače O víně a krvi

První video z rozšíření Zaklínače O víně a krvi

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 5. 2016 15:11 2
Reklama

DLC pro Zaklínače 3 nazvané O víně a krvi se představuje konečně v pohybu. Teaser trailer v češtině hráče láká na slogan: “Země vína nasákla krví.” Jak už se včera spekulovalo, expanze vyjde 31. května.

Přenesete se naposledy do kůže profesionálního zabijáka monster Geralta z Rivie a prozkoumejte Toussaint, vzdálenou zemi, nedotčenou válkou, a odhalte hrozivé tajemství za příšerou, která sužujete toto království, stojí v popisku videa na YouTube.

Rozšíření nabízí dobrodružství plné temnoty, nečekaných zvratů, romantiky a klamu, slibují autoři. „O víně a krvi uzavře celý příběh Zaklínače 3, je to Geraltova poslední výprava. Obsahuje více než 90 nových úkolů a přes 30 hodin zbrusu nového dobrodružství, takže myslím, že na ni hráči jen tak nezapomenou,“ uvedl Konrad Tomaszkiewicz, ředitel vývoje hry ze studia CD Projekt RED. Zdá se tak, že je svým rozsahem datadisk ještě větší, než jsme si původně mysleli.

„Hráči společně s tímto rozšířením dostanou také ohromné množství dalších bonusů, například dynamický systém význačných bodů, nový balíček pro gwint, nový mechanismus mutací do závěrečné fáze hry a dokonce místo, jež by mohlo být Geraltovým domovem... A to vše je zasazeno do oblasti, která je velká jako Země nikoho ze základní hry,“ dodává Tomaszkiewicz v tiskové zprávě.

Limitovaná krabicová edice rozšíření O víně a krvi obsahuje fyzické verze gwintových balíčků Nilfgaard a Severní království v českém jazyce, láká místní distributor, kterým je společnost Cenega.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama