Ratchet & Clank bodovali na PS Store
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ratchet & Clank bodovali na PS Store

Ratchet & Clank bodovali na PS Store

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 5. 2016 10:32 1
Reklama

PlayStation vydal žebříčky prodejů her za minulý měsíc a málokoho překvapí, že v jejich čele stojí povedený remaster/reboot Ratchet & Clank.

Vesmírné dobrodružství s ušatým strážcem galaxie a jeho robotím kamarádem v digitálních prodejích na PS4 překonalo i Dark Souls III, které v dubnu také vyšly. Za úspěchem pravděpodobně stojí fakt, že Ratchet & Clank vyšli exkluzivně na PS4 a jejich nestandardně nízká cenovka přilákala i jak ostýchavé zájemce.

Pro Insomniac Games prodeje titulu vystřelily Ratcheta a Clanka na pozici nejrychleji prodávaného titulu z celé série a v tuto chvíli je prakticky jasné, že se s dvojicí hrdinů opět shledáme. Spíše však na obrazovkách než na plátnech kin. Animovaný film, který v zahraničí vyšel společně se hrou, kritiky nezaujal a obdržel mnoho negativních recenzí. My si na premiéru počkáme až do konce června.

Ze zveřejněných žebříčků prodejů her na PSN lze vyčíst ještě pár zajímavých informací. Třeba, že Tom Clancy's The Division měsíc po svém vydání na PS4 spadl z prvního místa na dvanácté. Nebo udržení druhého místa Rocket Leaguem, jehož DLC Batman v Superman: Dawn of Justice Car Pack druhý měsíc také obsazuje přední místa prodejů. Nebo rovnou čtyři DLC ke Call of Duty: Black Ops III, které všechny sedí na slušných pozicích v deseti nejprodávanějších dodatcích.

Celý přehled si můžete pročíst na blogu PlayStationu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama