Série Uncharted má na kontě 28 milionů kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Uncharted má na kontě 28 milionů kopií

Série Uncharted má na kontě 28 milionů kopií

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 5. 2016 13:14 10
Reklama

Ještě předtím, než se vývojáři ze studia Naughty Dog společně se Sony pochlubí, jak si vede v prodejích nejnovější dobrodružství Nathana Drakea, dozvěděli jsme se, že série Uncharted i bez čtvrtého dílu atakovala třicetimilionovou hranici.

Web Fox Business vyzpovídal Shawna Laydena ze Sony, který se zmínil, že se celkem prodalo více než 28 milionů her pod značkou Uncharted. Jde přitom o exkluzivní titul, který se s výjimkou aktuální mobilní hráčky nikdy neobjevil na jiné platformě, než je PlayStation. Analytik Michael Pachter se proto s ohledem na přibližně čtyřicetimilionovou základnu majitelů konzole PS4 domnívá, že novinku s podtitulem A Thief's End si koupí 7 až 10 milionů lidí.

Všeobecně se má za to, že se Uncharted 4 stane system sellerem, který může dosud váhající zákazníky přimět koupit si jen kvůli této hře konzoli PlayStation 4. Není však podle odborníků pravděpodobné, že by se při stávajícím kurzu prodalo více než 10 milionů kopií, protože by to znamenalo, že by si hru musel koupit přinejmenším každý čtvrtý vlastník současné konzole od Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama