Call of Cthulhu na dvou nových obrázcích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Call of Cthulhu na dvou nových obrázcích

Call of Cthulhu na dvou nových obrázcích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2016 14:17 3
Reklama

Studio Cyanide láká hráče do temných zákoutí ostrova Darkwater, do jedné z lokací, kde se bude příští rok odehrávat hororový příběh inspirovaný dílem H. P. Lovecrafta. Temná atmosféra Call of Cthulhu: The Official Video Game ze dvojice nových obrázků přímo čiší, a pokud tak máte pro strach uděláno, tak určitě zpozorněte.

Předešlý titul Dark Corners of the Earth byl výjimečným dobrodružstvím plným plížení a strachu a současná detektivka by neměla být ničím příliš odlišným. Tvůrci ale samozřejmě z technologického hlediska hru posouvají za pomocí Unreal Enginu 4 o značný kus dále a navíc přislibují do hry přidat i RPG prvky. Celé by to navíc mělo být vystavěno dle předlohy klasického pen & paper RPG z roku 1981.

Kromě nástinu příběhu o smrti známé umělkyně i její rodiny toho bohužel zatím v rukách příliš mnoho nemáme. Jisté však je, že se opět najde nějaký dobrák, který se bude snažit o probuzení jednoho z Prastarých. A v tu chvíli zkrátka končí veškerá sranda a nastupuje ten pravý psychologický horor, ve kterém nemá navrch hrdina, ale prostředí a spolu s tím i jeho zákeřní obyvatelé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama