Za týden přijede nový trailer Gran Turisma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za týden přijede nový trailer Gran Turisma

Za týden přijede nový trailer Gran Turisma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2016 10:25 3
Reklama

Příští čtvrtek, 19. května, dorazí nová várka informací o Gran Turismo Sport. Polyphony Digital tak lákají k pozornosti a k dalšímu odhalení ambiciózního simulátoru pro PS4. O tomto off-spinu slavné závodní série zatím víme pouze to, že vyjde společně s helmou virtuální reality a že by tedy měl vyjít ještě letos.

Informace pocházejí od producenta hry, Kazunoriho Jamaučiho, který se na blogu PlayStation podělil o plány příštího týdne. Na YouTube kanálech Gran Turisma a PlayStation tak budou moci hráči ve čtvrtek od 19:45 sledovat nový trailer a poté bude rovnou následovat ukázka soutěžního klání posvěceného mezinárodní automobilovou federací.

Následovat bude 20. května možnost vyzkoušení hry samotnými fanoušky, neočekávejte však žádnou formu otevřeného či uzavřeného betatestu – pro vyzkoušení hry byste si museli zaletět až do Londýna. Už tak ale jistě mnozí hráči berou nové informace s potěchou – nové Gran Turismo se blíží a příští týden uvidíme, jak vypadá v plné parádě a čeho jsou Polyphony Digital schopní s PS4 docílit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama