Nový Sherlock ukázal inspiraci Assassinem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Sherlock ukázal inspiraci Assassinem

Nový Sherlock ukázal inspiraci Assassinem

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 5. 2016 16:49
Reklama

Nasaďte si loveckou čepici, vývojáři z Frogwares představili v dlouhém traileru novinky z chystané hry Sherlock Holmes: The Devil's Daughter. Z více než desetiminutového videa si můžeme udělat obrázek o inspiraci hry ve slavnějších titulech ve svých dílčích prvcích.

Nová hra bude míchat klasickou detektivní/adventurní činnost s akčnějšími pasážemi, ve kterých přijde ke slovu šikovnost samotných hráčů. Dojde tak třeba na sledování podezřelých, kdy se jako Sherlockův pomocník Wiggins budeme snažit udržet krok s naším cílem a schovávat se za překážky, aby nás nebylo vidět, podobně jako v sérii Assassin's Creed.

Jindy zase bude třeba tajně odposlouchávat cizí lidi, což zase bude vyžadovat trochu citu v rukou. Takových podobných aktivit by měl díl The Devil's Daughter nabídnout více, ale na tu nejlehčí obtížnost budou vypnuté.

Ve videu hra ukazuje i polootevřený svět hry, Londýn rozdělený do několika čtvrtí, po kterých se budeme moci volně pohybovat. Při hledání stop se bude hodit možnost přepnout se do pohledu z Sherlockových očí a také to vypadá, že dojde i na skoro Hitmanovské převlékání, neboť Sherlock je mistr převleků a do některých míst se dostane jen v určitém oděvu.

Jak se vývojářům povedlo akčnější pojetí adventurní série, se dozvíme už za pár týdnů. Sherlock Holmes: The Devil's Daughter vychází na PC, PS4 a Xbox One už 10. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama