Nové rozšíření Falloutu 4 zabere 20 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové rozšíření Falloutu 4 zabere 20 hodin

Nové rozšíření Falloutu 4 zabere 20 hodin

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 5. 2016 09:50 8
Reklama

DLC nazvané Far Harbor pro Fallout 4 vyjde už tento čtvrtek. Rozlohou vůbec největší rozšíření, jaké kdy Bethesda vytvořila, se ale začalo už před vydáním pomalu vybarvovat, protože se o některé detaily podělili šťastlivci z řad testerů.

Pokud jde o velikost expanze, trvanlivostí nemá za rozlohou údajně nijak zaostávat. Pokořit Far Harbor podle jednoho z hráčů zabere 20 až 22 hodin. Odhalit a prozkoumat všechna tajemství má ovšem trvat ještě o poznání déle. Z dalšího zdroje jsme se pak doslechli, že hlavní úkol prý není bůhvíjak dlouhý, ale vedlejší questy a úkoly vydrží přibližně na 10 až 15 hodin.

Jiný tester si pak pochvaluje DLC jako celek a množství obsahu, které nabízí. Rozšíření je také pěkně strašidelné a temné, hlásí lidé na Redditu. Prozkoumávat jeho svět je údajně velmi znepokojující zážitek a hráč se při svých výpravách může pěkně leknout.

Expanze Far Harbor se na Steamu prodává za 25 eur, tedy v přepočtu přibližně za 675 korun. Na PlayStationu Storu za rozšíření zaplatíte 689 korun. I když DLC zatím ani nevyšlo, už se čile spekuluje o dalším rozšíření. Jmenovat by se mohlo Nuka World, myslí si někteří fanoušci, kteří se pohrabali v herních souborech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama