Dnes večer se ukáže Gran Turismo Sport
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dnes večer se ukáže Gran Turismo Sport

Dnes večer se ukáže Gran Turismo Sport

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 5. 2016 11:41 3
Reklama

Gran Turismo Sport pro PlayStation 4 sice bylo oznámeno oficiálně už na akci Paris Games Week loni na podzim, ale o nových závodech od studia Polyphony Digital toho stále víme jen velmi málo. To by se mělo změnit dnes večer.

V 19.30 začne živý stream, který má divákům kromě jiného nabídnout první pohled na hru v akci. Kultovní závodní série se tak vůbec poprvé představí na nejnovější konzoli od Sony, zatímco fanoušci stále marně vyhlížejí regulérní sedmý díl, na který přijde řada nejdřív příští rok. Šestka přitom vyšla už v prosinci 2013 ještě na PlayStationu 3.

Gran Turismo Sport se vůbec poprvé ukáže veřejnosti a vybraní šťastlivci budou mít dnes a zítra v Londýně možnost si novinku osahat. My si budeme muset vystačit se slíbeným trailerem a zřejmě pořádnou porcí informací, mezi nimiž, jak doufáme, nebude chybět termín spuštění betaverze nebo dokonce vydání plné verze.

S jistotou víme nyní to, že Gran Turismo Sport bude podporovat headset PlayStation VR a objevily se zvěsti, že půjde o launchový titul pro toto zařízení, a na trh proto přijde už v říjnu. Konkrétně se spekuluje o 12. říjnu - tohle datum se objevilo v press sekci německého PlayStation webu. Hra má být orientovaná hodně na multiplayer, ale obsahovat bude i režimy Campaign, Sports a Arcade. Vývojáři z Polyphony Digital také slíbili, že tenhle spin-off není něco na způsob Prologue a nabídne ve srovnání s ním mnohem více obsahu.

Živý přenos z akce můžete sledovat na tomto místě, případně přímo na oficiálním kanálu PlayStationu na YouTube. Jakmile akce skončí, přinese vám David souhrn těch nejzajímavějších informací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama