Gran Turismo vyjde v listopadu + trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gran Turismo vyjde v listopadu + trailer

Gran Turismo vyjde v listopadu + trailer

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 5. 2016 18:13 15
Reklama

Novinka od studia Polyphony Digital se má sice v plné parádě ukázat až večer, ale to podstatné jsme se dozvěděli už nyní. Gran Turismo Sport vyjde 15. listopadu a šéf vývojářského týmu Kazunori Jamauči slibuje, že představí inovace, jaké jsme v sérii neviděli od prvního dílu.

AKTUALIZACE

Během dnešní prezentace vývojářského studia Polyphony Digital ve spolupráci s mateřským PlayStationem jsme se dočkali traileru na dlouho očekávané pokračování slavné série. V něm můžeme shlédnout několik desítek vozů a možnosti jejich vizuální úpravy, několik záběrů z jednotlivých tratí a ještě více lokací v menu hry, anebo třeba velmi rozsáhle zpracovaný fotomód.

Pravdou je, že představování záběrů ze hry obvykle neprobíhá s takovou pompézností jako tentokrát.  Už od počátku (jak vývoje, tak samotné dnešní prezentace) je zjevná snaha o vytvoření něčeho, co by mělo sloužit k většímu účelu než k pouhé domácí zábavě - i proto v prezentaci tolikrát zazní spolupráce s automobilovou federací FIA. 

Níže naleznete nejprve trailer, na odkazu dole pak můžete shlédnout záznam živého hraní.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Gran Turismo Sport nabídne čtyři skupiny aut, v nichž hráči najdou skutečné vozy i takové, které byste zatím na silnici nepotkali. Všechny automobily vývojáři vymodelovali zcela od nuly a nejde jen o vylepšené verze těch z regulérního šestého dílu. I díky tomu nemá žádné postrádat pohled z interiéru.

Celkem hra nabídne 137 “Super Premium” modelů, devatenáct světových lokací, 27 okruhů a vrátit se mají i prašné tratě, které nás zavezou mimo asfalt. V singlu na virtuální závodníky čeká dohromady 117 závodů a zajezdíme si například i po tokijské dálnici, která určitě pamětníkům připomene první díly série Ridge Racer.

Vůbec poprvé bude možné vytvořit si na auto vlastní polep a vylepšení se dočká také fotomód, který bude produkovat obrázky až v rozlišení 4K. Ostatně, hru už můžete detailně prozkoumat díky první sérii čerstvých screenshotů.

Další informace můžeme čekat dnes v 19:30 v živém přenosu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama