Destiny 2 se údajně úplně předělává
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 se údajně úplně předělává

Destiny 2 se údajně úplně předělává

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 5. 2016 13:23 2
Reklama

Ráno jsme tu měli spekulace na konto nového rozšíření jménem Rise of Iron a teď bude řeč rovnou o dalším dílu. Podle Kotaku vyjde plnohodnotné pokračování v roce 2017 a prochází v tuto chvíli velkými změnami.

Kotaku tvrdí, že regulérní dvojka Destiny, která měla původně vyjít ještě letos, nyní cílí na příští rok. Destiny 2 se údajně podobně jako první díl potýká s nějakými neupřesněnými problémy, které zapříčinily, že se vývoj dalšího dílu vrátil zpátky na začátek. Vedení se chopil Luke Smith, který byl jedním z klíčových lidí už u loňské expanze The Taken King. S tím také souvisí údajná reorganizace celého týmu, k níž podle Kotaku došlo.

O Destiny 2 se oficiálně zmiňovala společnost Activision už letos v únoru v rámci zprávy o finančních výsledcích. O hře však víme jen tolik, že půjde o plnohodnotné pokračování. Hodně se spekulovalo také o tom, že by se příští Destiny mělo objevit na konzoli NX od Nintenda. Protože bychom se měli ještě letos dočkat rozšíření, které je údajně větší než první dvě DLC pro Destiny, nabízí se otázka, zda se tím expanze pro první díl uzavřou, anebo bude předcházet vydání druhého dílu ještě nějaký menší balíček na způsob The Dark Below nebo House of Wolves.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama