Gran Turismo Sport nebude mít betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gran Turismo Sport nebude mít betu

Gran Turismo Sport nebude mít betu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 5. 2016 09:49 2
Reklama

Plánovaná betaverze závodů Gran Turismo Sport byla zrušena. Důvodem je snaha vývojářů stihnout hru vydat ještě letos. Betatest by uvedení pozdržel a odsunul až na rok 2017.

Otec série Kazunori Jamauči to řekl serveru VideoGamer.com. Zkušební verze byla oznámená společně se hrou v loni v říjnu. Jamauči podle svých slov velice lituje, že autoři nedostojí svému slibu. Soustředit se na produkci a vydání bety by ale údajně spotřebovalo čas, který nyní mohou vývojáři věnovat dokončení celé hry.

Jamauči vysvětlil, že udělat otevřenou betu a provozovat ji vyžaduje srovnatelnou péči s vydáním klasické hry a její gold verzí. Dokončit v krátké době po sobě vlastně dvě odlišné verze jedné hry není možné, aniž by se celý proces výrazně nezpomalil. Jamauči odhaduje, že zrušení betaverze autorům ušetří přibližně tři měsíce práce. Na straně druhé je tak možné, že vydání plné verze může zkušební provoz trochu suplovat a hra se bude ladit za pochod, i když formálně bude už uvedena na trh.

Kromě toho jsme se v noci na dnešek dozvěděli i to, že Gran Turismo Sport je v tuto chvíli hotové přibližně z poloviny, což může být trochu matoucí, když hra vychází už v listopadu a ve vývoji je přinejmenším dva roky. Na zbylých 50 procent tak studio má už jen šest měsíců. Postupuje ale údajně velmi rychle.

Za pozornost stojí i první záběry z nové tratě Tokyo Expressway, která nám včera připomněla klasické okruhy ze závodní série Ridge Racer od Namca.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama